Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

`Ολα τα ανταλλακτικά θα τα βρεις εδώ

Διαβάστηκε από 5909 αναγνώστες - 9/3/2018

Η εταιρεία Λιακόπουλος Α.Ε. ιδρύθηκε το 1980 με κύριο αντικείμενο το εμπόριο ανταλλακτικών αυτοκινήτων παντός τύπου, καθώς και μεγάλη γκάμα σε βιομηχανικά και χημικά προϊόντα.

Η εταιρεία Λιακόπουλος Α.Ε. ιδρύθηκε το 1980 με κύριο αντικείμενο το εμπόριο ανταλλακτικών αυτοκινήτων παντός τύπου, καθώς και μεγάλη γκάμα σε βιομηχανικά και χημικά προϊόντα. Έχει αναπτύξει συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές ανταλλακτικών αυτοκινήτων, με προϊόντα πρώτης τοποθέτησης και άριστης ποιότητας.

Απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό και έχει χτίσει με τους πελάτες της γερές βάσεις εμπιστοσύνης, καθώς και ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η εταιρεία Λιακόπουλος Α.Ε., προκειμένου να προωθήσει τα προϊόντα των εταιρειών που εισάγει, λαμβάνει μέρος σε πλήθος εκθέσεων, τονίζοντας σταθερά με αυτόν τον τρόπο, το προφίλ της διαρκούς παρουσίας στην αγορά με αξιοπιστία και συνέπεια.
 
 
  • Η εταιρεία Λιακόπουλος Α.Ε. έχει το δυναμικό να σας εξυπηρετήσει ταχύτατα και στην Αθήνα και στην επαρχία.
  • Καθημερινά φορτηγά και μοτοσυκλέτες κάνουν διανομές σε όλη την Αθήνα και τα προϊόντα τοπυς φτάνουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με καθημερινές παραδόσεις
  • Η εταιρεία Λιακόπουλος Α.Ε. στεγάζεται στο Βοτανικό σε 6.000 τετραγωνικά μέτρα με πλούσια γκάμα και stock σε ότι αντιπροσωπεύει.
 
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Λιακοπουλος Α.Ε.
Διεύθυνση: Ορφέως 164 (Πάροδος), Τ.Κ. 11855, Αθήνα
Tηλ: 210.34.65.800, 210.34.65.433
Fax: 210.34.65.363
E-mail:[email protected]
Website: www.liakopoulosae.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις